Bravčové mäso

Bravčová polovička s hlavou
Bravčová polovička – eurorez
Bravčová kostra bez hlavy
Bravčový predok

Bravčové mäso výsekové
Bravčové karé sk
Bravčové karé bk
Bravčová krkovička sk
Bravčová krkovička bk
Bravčové stehno bk
Bravčové stehno bk KÚ
Bravčové plece bk
Bravčová panenka
Bravčový bok sk
Bravčový bok bez kosti
Bravčový výrez 80/20
Bravčový výrez 50/50
Bravčové líčka
Bravčový bok bez kože
Bravčové koleno zadné
Bravčové koleno predné
Bravčové stehno s kosťou s kolenom bez kríž. kosti
Bravčové kože
Bravčové nohy
Bravčová hlava bez laloku
Bravčový lalok s kožou

Slaniny
Bravčová slanina bez kože
Bravčové sádlo

Bravčové kosti
Bravčové kosti z karé a krku
Bravčové krížové kosti
Bravčové mäsité rebrá – špičky
Bravčové kosti

Bravčové vnútornosti
Bravčová pečeň
Bravčový jazyk
Bravčové srdce
Bravčové obličky
Bravčová slezina
Bravčové pľúca
Bravčový mozog
Bravčové črevá
Bravčové uši
Bravčové hrtany

 

Petrilli, the president of professional resume services the conservative thomas b.

Read more on the subject of on our partner website

Product has been added to cart

Zobraziť košík